Holterweg gemeente Lochem – Circulus Berkel

Voor het verhogen van de veiligheid voor de weggebruiker moest de bestaande markering van de Holterweg opgefrist worden. Circulus Berkel is verantwoordelijk voor de uitvoering van dit onderhoud in de gemeente Lochem. Zij vroegen ons mee te denken in de mogelijkheden om het veiligheidsdoel te bereiken, markeringsmateriaal te kiezen die voldoet aan alle wensen en dit allemaal binnen het beschikbare budget. Op basis van de wensen, de verkeersintensiteit en het beschikbare budget hebben we gezamenlijk gekozen voor KSP-Multifast.

KSP-Multifast is 3-4 maal slijtvaster dan de bestaande markering van wegenverf. Door de geringe laagdikte ontstaat er geen geluidshinder bij het overrijden van de markering. De nastrooi heeft zeer hoge reflectiewaarde, waardoor het ook in het donker zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid van de markering. De snelle uithardingstijd van KSP-Multifast resulteerde ook nog eens in minimale overlast voor de weggebruiker tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Naast de markering heeft Multiline Markering ook de verkeersmaatregelen met eigen verkeersregelaars verzorgt, waarmee wij de klant volledig ontzorgden.